sâmbătă, 12 august 2017

Despre Heckel si Top Protectie, ce stim despre ceea ce cumparam.

   Cand cumparam ceva zi de zi nu avem timp sa analizam foarte multe detalii si avem parca o siguranta ca va fi bine. Cand insa cumparam produse de folosinta indelungata se schimba optica. Ne punem sa citim performante, consum, garantie, service, pret.
Cat timp folosim o pereche de bocanci de protectie ? 1 an, poate 2 uneori mai mult ceea ce inseamna ca nu e totuna daca bocancii sunt comozi, rezistenti, din materiale placute la purtat, bine facuti, bine realizati estetic etc.
   Cand producatorul Heckel, pe care il reprezentam in calitate de importator national, a inceput fabricarea de incaltaminte de protectie, cu peste 40 de ani in urma, s-a concentrat pe un singur lucru esential, bocancii trebuie sa reziste cat mai mult in conditii de exploatare industriala. Asa a aparut incaltamintea de protectie Heckel in ton cu anii 70, care in urma prezentarilor si testelor efectuate din fabrica in fabrica, s-au adeverit potriviti si au intrat in consum masiv de la an la an. In aceea perioada industrializarea era puternica si productia in Europa avea un randament excelent.
Cateva modele seamana putin cu ce au fost prin anii 70 dar acestia deja se fabrica de prin 90

   Datorita puterii financiare, au crescut pretentiile, a crescut concurenta, s-au inbunatatit normele de protectie si tehnologiile de productie si au aparut modele tot mai noi si mai versatile.
Azi produsele Heckel au ramas la fel de rezistente ca si cele pentru industria grea, insa acum putem furniza tuturor persoanelor din majoritate domeniilor de activitate, incaltaminte potrivita cu cerintele normelor de protectie, cu confortul si ergonomia dorita, dar si conforme cu criteriile estetice personale.
Modelele cele mai bine adaptate domeniilor industriale dar si celor outdoor, sunt din gama Macsole Adventure 2.0. Acestea sunt folosite o durata lunga datorita talpei de cauciuc. Se preteaza activitatilor cu risc de temperaturi ridicate a suportului, pentru zone cu combustibil, hidrocarburi, pentru activitati pe teren accidentat, pentru alpinism utilitar, forestier, drumari etc.
In cadrul acestora avem modele aerisite fara rezistenta la apa, modele rezistente la apa S3 dar si modele cu membrana GoreTex impermeabile.

   Ca o completare superioara dpdv a protectiei la riscuri, este gama extrema Macsole EXTREM 2.0 care este recomandata cel mai mult in industria grea si petrochimie.
Daca siguranta este pentru dvs. unul din cele mai importante criterii, dar tot la fel confortul si durata de viata, atunci alegeti MACRANGER 2.0, iar daca aveti activitati outdoor permanent atunci MAGTRECK GTX 2.0 .

   In continuitatea gamei Goretex si a articolelor pentru teren accidentat, offroad, noile modele 2017-2018 sunt o combinatie intre bocancii de protectie si bocancii de munte. Tinand cont de criteriile esteticii si ultimele trenduri in materie de design, apare produsul de top MX 100 GT de iarna, si cele pentru 4 anotimpuri, in variantele camuflaj, negru, brun.
Toata gama MACSOLE-X apare din luna septembrie 2017.
Utilizati aceasta gama mai ales pentru activitatile de teren in constructii drumuri si poduri, alpinism utilitar industrial, SMURD, forte de interventie, jandarmerie, vanatori, padurari.

   Alta premiera in anul 2017 este seria de bocanci Suxxeed OFFROAD despre care putem spune ca acopera o plaja larga de utilizari, dar cel mai mare atu este pretul foarte accesibil. Daca doriti achizitionarea de bocanci de protectie pentru constructii sau industrie fara riscuri specifice suplimentare, puteti sa va bazati pe aceste modele.

Daca ati urmarit activitatea noastra poate ati remarcat un model popular lansat prin anul 2015-2016 care asa cum ii spune numele este tot serie de nisa Suxxeed pentru a acoperi cerinte uzuale, din care exista varianta de vara cu gauri de aerisire, varianta de bocanci si pantofi S3 care se potrivesc ca si utilizare cu seria de mai sus.
Aceste modele sunt foarte bune si mai ales recomandam pantofii pentru logistica, finisaje in constructii, operator utilaje. Incaltamintea este usoara si are un design foarte placut.

   Exista inca 4 grupe de produse in portofoliul Heckel-Securite, din care alegem 1 care contine modele unice ca design, putem spune chiar experimentale si care deja sunt in al 5-lea an in productie, cu mici modificari, ceea ce inseamna ca utilizatorii la nivel European sunt foarte deschisi catre inovatie. Va invitam sa vizualizati mai jos seria Macsole SPORT 2.0 2017 unde veti gasi ata pantofi cat si bocanci de protectie.

de asemenea va invitam pe site-ul nostru sa gasiti majoritatea incaltamintei de protectie Heckel-Securite
  LINK AICI magazin TopProtectie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu