joi, 6 iulie 2017

Utilizarea castilor de protectie, conectarea Bluetooth, comunicarea.

De ce sa utilizam antifoane sau casti de protectie si cum ne ajuta in comunicare.

Cand suntem la lucru si activitatea din jur este zgomotoasa vrem sa ne protejam auzul, vrem sa scadem stresul datorat zgomotului si vrem sa comunicam usor la telefon atat chestiuni profesionale cu colegii cat si personale. In tot acest timp nu trebuie sa ne oprim daca avem ceva important de terminat sau daca ne folosim ambele maini cum este condusul de utilaje, utilitare sau automobile.
    Pentru ca sa vedeti de ce sa protejam auzul cititi LINK AICI
   Mai jos propunem o varianta bine cunoscuta in firmele unde se foloseste comunicarea la distanta, dar care se poate adapta in orice domeniu industrial de mari sau mici dimensiuni, inclusiv in agricultura sau atelier auto.
Astfel, in primul rand avem solutia de protectie cu antifoane externe si interne apoi putem folosi castile cu aplicatie Radio si nu in ultimul rand castile cu conectare bluetooth atat intre ele cat si la telefonul mobil.

 
      LINK MAGAZIN ONLINE

   Căștile Bluetooth se utilizeaza de peste un deceniu si de-a lungul timpului s-a analizat functionalitatea si siguranta utilizarii. Este in natura noastră să ne facem griji cu privire la noile tehnologii si oamenii se tem că purtarea unui obiect gadget radio pe cap va cauza unele probleme de sănătate. Dar este radiația din căștile Bluetooth ceva ce ce sa ne ingrijoreze? Răspunsul scurt este nu - dacă întrebați oamenii de știință care o studiază.

Pentru a înțelege de ce, să vorbim scurt despre cateva studii :
Spre deosebire de telefoanele mobile, care trebuie să transmită un semnal unei antene care ar putea fi la mai multe kilometri depărtare, căștile Bluetooth trebuie să ajungă numai la telefon în buzunar. Majoritatea căștilor Bluetooth au o distanță de numai 10 metri. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că emit radiații mult mai puțin decât telefoanele mobile. Cât mai puțin? aproximativ de o mie de ori mai puțin.

   Va dorim sa munciti eficient si sa comunicati in siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu