vineri, 29 decembrie 2017

Oamenii si siguranta lor, este primul lucru

   Oamenii si siguranta lor, este primul lucru catre care tehnologia trebuie sa evolueze fara compromis.

   De la manusi speciale rezistente la temperaturi ridicate si foc deschis, manusi anti impact, anti taiere, anti chimice, pana la manusile zilnice de lucru putem face recomandari utile, bazate pe experienta clientilor nostri, a testelor efectuate de noi in firma si bazate pe certificarile producatorilor cu care avem parteneriate de buna colaborare si incredere.

Despre manusile antitaiere puteticiti articolul nostru LINK AICI:
http://topprotectie.blogspot.ro/2016/04/manusi-protectie-mecanica-partea-2.html

Horeca.
   Cele mai frecvente cerinte din domeniul Horeca sunt si cele cu ajungem la clienti din tota tara, atat la sali de nunti sau evenimente cat si in alte sectoare cum ar fi armata, in care se folosesc manusi albe de bumbac de parada.
Auto moto si industrie
Sectorul auto, in deosebi service-urile, beneficiaza de tehnologia PU (poliuretan) in mare masura pntru manipulare generala sau tehnologiile cu impregnarile latex si nitril cu rezistente la uleiuri dar si manusi Utility mai cu seama anti-impact la interventii mai grele, tractari, dezasamblare, dezmembrari.


  Manusile din domeniul prelucrarii metalice se remarca prin manusi sudura rezistente la temperaturi inalte, cu cusatura Kevlar sau captuseala pentru protectie termica

   Dorinta noastra este si scopul nostru, ca utilizatorii produselor noastre sa poarte cu mandrie si satisfactie articolele cele mai potrivite pentru munca lor. Protectia inseamna mai mult o cultura a preventiei, fiindca constientizeaza riscurile si ajuta oamenii sa fie prevazatori si pregatiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu