sâmbătă, 16 iulie 2016

Analiza modelului Heckel Run R dpdv a confortului.

   Din gama de incaltaminte premium face parte si modelul Run R care este in teste la noi. Daca producatorul si firmele specializate ce acorda certificatele de protectie efectueaza testele specifice in acest sens, noi vom testa subiectiv ca si cum am fi un client care cumpara produsul din dorinta de a-si oferi protectie, confort si multumire in orele si zilele in care poarta incaltamintea la locul de munca.
   
Presupunem ca acest model este achizitionat pentru faptul ca:
- sunt de vara si se aerisesc bine
- sunt usori
- sunt comozi
- respecta normele de protectie S1P SRC
- partea reflectorizanata este utila acolo unde este dispusa
- durata de viata este mare
.
   Pe o perioada de cateva luni vom verifica aceste atribute si le vom scrie aici in blog pentru ca voi sa puteti sa va orientati mai bine si sa luati decizii potrivite cu stilul si job-ul vostru.
Luam pe riand caracteristicile, prima este faptul ca se aerisesc bine. In perioada de iulie am avut parte de temperaturi frecvente de 33-35 grade Celsius iar incaltamintea a fost purtata ocazional in activitatile de agent de vanzari, mai exacat condus, livrat marfa, vizitat clienti. Livrarile se fac si catre depozite de logistica unde s-ar pune problema de protectie S1 pentru manipulare marfuri sau firme de constructii asadar protectia S1P (dar daca nu ne obliga clientii sau firma la care lucram sigur nu vom purta pantofi de protectie :). Nu au fost probleme de transpiratie a piciorului si comparand cu niste "adidasi" aerisiti zic ca e cam acelasi feeling. Brantul este cu perforatii si striatii si nu se lipeste piciorul de talpa. Nu s-a stat cu ei 8 ore in soare asadar pentru ceea ce am mentionat mai sus proba este trecuta.
Referitor la greutatea incaltamintei Heckel Run R marimea 44 are pe bucata 570 grame iar in fisa produsului scrie pentru marimea 42 480 grame.
Cel mai subiectiv aspect este cat sunt de comozi ? de aceea vom reveni de cate ori avem un argument pro sau contra. In acest moment fiind testati pentru activitate mai mult statica cu usoara deplasare, concluzionam ca ergonomia talpii este buna si se potriveste bine anatomiei piciorului. Ca si parte negativa as mentiona grosimea scazuta a talpii in comparatie cu modele de toamna iarna astfel se transmite o rigiditate a insertiei antiperforatie. Senzatia este accentuata de brantul striat care pe langa efectul pozitiv de eliberare a transpiratiei are efectul negativ de a fi rigid. Asadar ar fi binevenit un brant mai moale care probabil rezolva o parte din acest neajuns.
Daca nu se doreste lamela antiperforatie atunci recomand cu caldura modele S1 (doar cu bombeu) si atunci si talpa de fata ar fi super ok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu