miercuri, 3 iunie 2015

Mastile de protectie - algerea corecta

Mastile de protectie - algerea corecta masca - semimasca - masca integrala ?

De la inceputul anului am trecut prin mai multe conditii de temperatura si clima astfel ca de la munca de productie indoor in industrie, a explodat sezonul campului a culturilor si activitatile de cresterea animalelor.
In prim plan vorbim despre protectia respiratorie.
Industrie-productie
Agricultura
Amenajari
Constructii
Medii toxice periculoase
                    Cele de mai sus sunt cateva din segmentele de activitate.

In cateva randuri, in cele ce urmeaza urmarim in domeniul agricol cum decurg lucrurile.
Masca de utilizare limitata
- acest produs este cel mai rapid mod de protectie si oricand la indemana.
Nivelele de protectie sunt de la poluare vapori cu toxicitate redusa pana la protectie subtante acide cu concentratie de 50X.
Tineti cont : Cel mai important de stiut ce subtante toxice aveti pentru a gasi masca potrivita. Daca nu puteti afla, trebuie sa algeti protectie maxima !

In agricultura sunt printre cele mai variate subtante active astfel este NECESAR sa acoperiti un spectru cat mai larg cu FFP3 Modele LINK AICI

masti in ordinea preturilor                              LINK AICI
masca cu protectie foarte buna pentru vapori LINK AICI

Masca de protectie partiala (semimasca) cu filtre
 - solutie ideala usoara si confortabila pentru utilizatori profesionali
Masca se compune din partea principala ce acopera gura si nasul. Cele profesionale sunt realizate din materiale usoare si flexibile. Avem gama cu 1 supapa de expiratie, pe unde iese aerul si 1 sau 2 supape de inspiratie, dupa caz. Aceste supape de inspiratie sunt conectate la filtrele de protectie care sunt de fapt partea activa a unei masti. Filtrele determina cat de bine protejeaza masca.
In cazul mastilor de fata cu filtre schimbabile se pot selecta dintr-o varietate mare filtre de praf sau vapori gaze sau combinate (vapori si praf).
AICI LINK - masca fara filtre (se achizitioneaza separat)
AICI LINK - masca set cu filtre de maxima protectie folosite in majoritatea domeniilor unde sunt vapori organici anorganici
Informatii despre grupele de protectie puteti Vizualiza AICI si AICI

In agricultura daca dorim sa acoperim spectrul de subtante chimice si nu putem identifica dupa compozitia chimica , atunci folosim seriile 3M6055 3M6057 3M6059 (click pe fiecare cod)

Pentru oferta personalizata puteti sa ne scrieti pe mail LINK AICI

Masca de protectie integrala
 - ca si descriere generala aceasta grupa se comporta ca si grupa anterioara doar ca masca si filtrele au particularitatile mecanice astfel ca nu se pot adapta filtre de la una la alta decat in cazul produselor 3M6800 Click Aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu